דכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/12/2010 | 22:34 | מאת: ישי א.

שלום, שמי ישי. אני יודע שאין לי הרבה מה להתלונן, כי אני בסה"כ חי רק 15 שנה אבל איכשהו אני נמצא כל הזמן בדכאון. זה מתחיל שאני קם בבוקר, בזמן בית ספר, בהפסקות ושאני חוזר הביתה. בינתיים הדבר היחיד שקצת עוזר לי לברוח מהכל זה אלכוהול. כשההורים שלי הולכים לישון, אני פותח את המקרר ומוציא בקבוק של בירה וגומר את כולו. אח"כ אני זורק מהר לפח של השכנים בחוץ כדי שלא ידעו שזה אני. עד מתי זה יימשך?

שלום ישי. דיכאון הינה תופעה הניתנת לטיפול. אלכוהול אינו הפתרון אלא רק גורם המחמיר את המצב. זה הזמן לקטוע את המהלך הזה ולפנות לטיפול. חשוב לשתף את הוריך במצוקה על מנת שייסיעו בידך להגיע לפסיכיאטר ללא דיחוי. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב