אסנטה והפרעת זיכרון בדמנציה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/12/2010 | 19:56 | מאת: רחל מם

אימי בת 82 , מטופלת ב WOLLBUTREN בשביל דיכאון כרוני, בגלל דמנציה קלה עם הפרעה מתקדמת בזיכרון החלה לקבל ASENTA 10 , אותו נוטלת מס חודשים ללא הטבה ואולי החמרה. האם יש טעם להמשיך ליטול את האסנטה. 2. היות וסובלת גם ממכאבי ראש ללא סיבה ברורה האם סימבלטה עשוי לעזור תודה על התשובות . אני רופאה כך שאשמח לקבל תשובה מיקצועית

שלום רחל. מטרת האסנטה היא לבלום התדרדרות קוגניטיבית ואולי למשר תהליכי זיכרון. הייתי ממליץ להמתין מספר חודשים על מנת לאמוד את ההישגים. יחד עם זאת האם נעשתה אבחנה לגבי סוג הדמנציה?. האם היא מטופלת בוולבוטרין תקופה מספקת (6-8 שבועות) ועדין יש תסמיני כאב בהחלט ניתן לשקול מעבר לתכשיר מקבוצת הsnri

מנהל פורום דיכאון וכאב