שאלה לגבי סימבלטה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/12/2010 | 18:38 | מאת: שאלה

שלום רב! לקחתי לוסטרל מינון 50 מג במשך חודשיים(סוסלת מדיכאון קל וחרדות) היה קשה לי עם הכדור כי גרם לי לכאבי שרירים בהמלצת הפסיכיאטר קיבלתי סמבלטה כשבמקביל הפסקתי את הלוסטרל 3 ימים כדור וסימבלטה ו3 ימים חצי עם סימבלטה עכשיו יומיים אחרי הפסקה של לוסטרל והמשך עם סימבלטה מרגישה עייפות קשה ,בחילות נוראיות האם זה נורמלי? למה זה גורם לכזו עייפות ? אני אמורה להעלות מינון עוד 5 ימים דעתך??

תופעות הלוואי יכולים להופיע הן כתוצאה מהספקת הלוסטרל והן מהצימבלטה עצמה. בכל מקרה רוב תופעות הלואי חולפות תוך ימים עד שבועות ספורים. מציע לחכותולראות עוד חמישה ימים בטרם תעלי מינון. לעיתים כדאי לעשות התאמה איטית יותר בהתאם לתגובה

מנהל פורום דיכאון וכאב