שילוב תרופות - איבחון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/11/2010 | 10:08 | מאת: שילי

אבחנתי לאחר תקופה ארוכה כחולת פיברומלאגיה אני מטופלת בלוריון שנים עקב חרדה. הרופא רשם לי (רוטולוג) גם את הכדור סימבלטה 30 מ"ג להתחלה אך אינו יודע אם הצרוף של לוריון אפשרי. אשמח לשמוע אם מותר להשתמש גם בלורין וגם בסיבלטה. בתקווה שהכדור יעזור תודה ויום טוב

השילוב לגיטמי ובתנאי שהשימוש בלווריבן הוא זמני. ביסוס טיפול על תרופת הרגעה אינו יעיל ואף עלול להוביל לתלות. יחד עם זאת שימושו עד שהסימבלטה תגיע לשיא פעילותה לגיטימית

22/11/2010 | 08:33 | מאת: שילי

תודה על תגובתך המהירה

מנהל פורום דיכאון וכאב