דיכאונות?..

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

13/10/2010 | 08:22 | מאת: אביגיל

שלום אני אישה דתיהבת 22 נשואה מגיל 18 וכבר יש לי שני ילדים והריון שלישי בדרך אני רוצה לציין שכבר מתחילת הנישואים שלי המישפחה של בעלי עשו לנו את "המוות" גם בהריון הראשון היה ככה עכשיו בעקבות ההריון השלישי והלא צפוי הזה קיבלתי אותו נורא קשה משום שלילדתי לפני חצי שנה אני כבר חודש רביעי לא יודעת עם לקרוא למה שאני קווה דיכאונות או מצבי רוח קיצונים אבל אני מרגישה שמשהו קורה איתי.. אני יכולה לבכות ללא סיבה אני נורא עצבנית מתוסכלת מאוד לפעמים לא בא לי לטפל בבית ביכלל רק רוצה ללכת לישון בעלי אומר שנהייתי מאוד קרירה ומגעילה כלפיו מאוד קשה לי עם המצב הנוחכי הזה וההריון הזה שקשה לקבל אותו פעם אחת נסיתי לתת לעצמי מכה בבטן בתיחילת ההריון בתקווה שאולי העובר יפול אך לא קרה כלום בלילות לפעמים אני מאחלת לעצמי שלמחרת בבוקר אני לא אקום יותר אני חשבתי לקבוע תור לפסיכיאטר קבלת איבחון ובעלי אחרי ששתפתי אותו לפני יומים אמר שהרב האמר לו שאין צורך בכך(גם הוא לא תומך בי מפסיק לפחות ככה אני מרגישה) מה אני יכולה לעשות ??האם אני צירכה להתחיל טיפול בכדורים?זה אפשרי ביכלל ביגלל ההריון ?אשמח לתושבה מהירה תודה..

13/10/2010 | 10:21 | מאת: דחוף טיפול

המצב שלך קשה לא לחכות בכלל

שלום אביגיל. על פי התיאור את סובלת מדיכאון וחשוב- חשוב מאוד- שתפני לטיפול בדחיפות. מניסיוני עם המגזר הדתי קיימת היום פתיחות רבה מצד הרבנים לכוון ולסייע בקבלת טיפול. יש מקום לטיפול תרופתי על מנת למנוע החמרה של המצב גם לקראת הלידה הממשמשת ובאה. אל תהססי לפנות ולהיעזר.

מנהל פורום דיכאון וכאב