טיפול בנורטילין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/10/2010 | 15:12 | מאת: אפרת

בת 53 עם דיכאון קשה במשך שלוש שנים. טופלתי במגוון תרופות כולל ניזעי חשמל ללא הטבה.מצבי ממש חמור. אני לא מתפקדת. ברקע יש לי אוסטיאופורוזיס טינטון ובעיות שיניים קשות. עלי לעבור שיקום פה וממש אין לי כוחות לכך. לאחרונה טופלתי למשך חודש בליתיום ללא הטבה משמעותית. הרופא החליף לי את הטיפול לנורטילין אך הנני מפחדת לקחת אותו בשל תופעות לואי קשות שיש לכדור. האם יש רעיון לטיפול חדשני יותר מהכדור המיושן הזה?

על מנת לייעץ יש צורך לבדוק את רשימת התרופות שנטלת, מינוניהם ומשך הטיפול.נורטילין אכן תרופה ותיקה אך יעילה ביותר. עליה איטית במינונים סביר שתפתור את רוב תופעות הלוואי.

מנהל פורום דיכאון וכאב