יש דרך לעזור

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/10/2010 | 17:57 | מאת: טיפטיפ

לגבר שגילה שלא יכול להביא ילדים לעולם, וכתוצאה מכך מצבו הנפשי מאוד קשה, מעולם לא שמעתי אותו אומר שבא לו למות, ושלא שווה לו לחיות. החיים כל כך לא הוגנים, כל כך מגיע לו להיות אבא לילדים מזרעו שלו, אני כבר לא יודעת איך לעודד ולתמוך, הרי שמכל המצב הזה אני בעצמי מתוסכלת, הגבר שלי שתמיד היה הצד החזק בינינו עכשיו כל כך חלש כמו ילד קטן ואני לא יודעת איך לעזור לו, יש דרך לעזור? האישה.

07/10/2010 | 03:24 | מאת: אלי

מצב לא פשוט בכלל לדעתי זה צריך טיפול של פסיכולוגים מהשורה הראשונה זה לא ככ לפורום הזה זה מאוד מסובך

מנהל פורום דיכאון וכאב