ויפאקס כאבים ו... אלכוהול

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 17:45 | מאת: משה חי

לאחר ניתוח ע"ש צוארי מטופל בויפאקס XR 150 מ"ג ליום בשילוב עם טרגין/אוקסיקונטין נגד כאבים לפי הצורך. קיימת אזהרה להמנע משתית אלכוהול. מה בדבר שתיית מעט יין בארוע, פעם ביובל? מה הסיכון? תודה על תשובה

כעיקרון יש להמנע משתייית אלכוהול במקביל לנטילת תכשירים פסיכוטרופיים (כאלה שפועלים על המוח). אך בדרך כלל מדובר בתרופות שאמורות ללוות תשופות ארוכות בחיים ולכן המלצתי להפעיל שיקול דעת. שתיית מנת אלכוהול בארוע סבירה בהחלט.

13/02/2010 | 09:47 | מאת: משה חי

מנהל פורום דיכאון וכאב