דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/08/2010 | 18:07 | מאת: לילוש

שלום ד"ר אני סובלת מדיכאון וחרדה עקב כך שפוטרתי מהעבודה כבר 4 חודשיים שאני מחפשת עבודה. ולא רק זה גם בגלל שאין לי קשר זוגי הכל משפיע. הייתי אצל פסיכאטר והומלץ לי על ציפרליקס שרופא המשפחה רשם לי. השאלה שלי: התחלתי רק ליטול אותו חצי כדור לפני השינה, ונאמר לי כי יהיו לי כאבי בטן בהתחלה, יש לי כאבי בטן חזקים מלווים בבחילה בבוקר, האם לאחר שהגוף מתרגל התופעות האלו אמורות לחלוף? רק 3 ימים אני נוטלת אותם במינון נמוך, ואחרי שבוע אני אמורה לקחת כדור שלם כל ערב לפני השינה, אחרי כמה זמן אני אמורה להרגיש טוב יותר? והאם יחול שיפור במצבי? אין לי חשק לעשות כלום, וכל דבר אני עושה בכוח ובלי חשק, אודה לך על התייחסותך

ראשית אני ממליץ ליטול אותו בבוקר ולא על בטן ריקה. כאבי בטן היא תופעת לוואי שאמורה לחלוף תוך מספר ימים.הציפייה שתוך כארבעה שבועות במינון המלא יחול שיפור משמעותי במצבך אם כי כבר במהלך התקופה הזו את תחושי בשיפור במצב באם אכן האבחנה היא דיכאון.

09/08/2010 | 12:56 | מאת: לילוש

שלום ד"ר תודה על התייחסותך. אך נאמר לי ע"י הפסיכאטר ליטול אותו בערב. האמת שהיום כבר לא כואבת לי הבטן, יש תחושה של הקלה קצת, אך אני מרגישה עייפות כזאת, ומצבי הרוח שלי משתנים, אם אני בבית אני מרגישה רע, וכשאני יוצאת מחוץ לבית פתאום ההרגשה שלי משתנה ליותר טוב. לפי מה שאובחנתי אני סובלת מדיכאון וחרדה, האם כדאי אחרי חודש לפנות אליו חזרה? או דרך רופא המשפחה?

מנהל פורום דיכאון וכאב