אני בדכאון חמור

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 09:58 | מאת: אתי שטרן

אני לא רוצה לצאת בהבית לחפש עבודה נדמה לי ששום דבר לא שווה שאתאמץ בקצור תבוסה מראש ישנה בכמויות מפחידות מטופלת על ידי ציפרלקס פרפינל למיקטל בבוקר ציפרלקס למיקטל בערב אולי מרוב כדורים אני שוקעת לשינות מפחידות אני עזרה אני טובעת אני לפני פגישה עם פסיכיאטור ומטופלת אצל פסיכולוגית וכלום לא עוזר בבקשה עזרה אני טובעת

אתי שלום. אני שמח שקבעת תור לפסיכיאטר. הייתי מייעץ לך להקדים הפגישה ככל הניתן. ללמיקטל יש תופעת לואי של עייפות, אם כי יתכן ושינת היתר היא חלק ממצב דיכאוני שבו את שרוי כרגע. נראה שיש צורך להערכה מחודשת של הטיפול אל מול התסמינים מהם את סובלת.

מנהל פורום דיכאון וכאב