דיכאון אבלות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/07/2010 | 09:54 | מאת: חגית

שלום רב ד"ר ארד לפני כשנה איבדנו את אבא שלי באופו פתאומי עקב מחלה. אבא שלי היה דמות מאוד מרכזית בבית, אמא שלי נשענה עליו לאורך 40 שנות נישואין בצורה מאוד חזקה. הוא דאג להכול בבית ואמא שלי היתה די פסיבית בניהול הבית בכלל והחיים בפרט. מאז מותו של אבי אימי אינה מצליחה להתאושש היא שרויה בדיכאון קשה המתבטא בחולשה, בבכי פתאומי, בירידה בשמיעה(דבר שהיה קודם אך ממשיך להדרדר)כל זאת למרות נטילת ציפרלקס. הייננו מעוניינים בייעוץ אפילו פרטי מאחר שאין אנו מצליחים להתמודד עם השינויים הרבים שחלו באימי. לתשובתך אודה

התמונה המתוארת בהחלט יכולה להתאים למצב דיכאוני ולא לאבל. תוכלו לפנות למסגרת קופת החולים אליה אתם משתייכים ולקבל המלצה לפסיכיאטר בהסכם עם קופת החולים. הייתי מזדרז ועושה זאת. כמובן שהאופציה הפרטית תמיד עומדת לרשותכם

מנהל פורום דיכאון וכאב