סימבלטה או ליריקה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/01/2010 | 12:04 | מאת: צופית

שלום ד"ר קודש/ד"ר טל, רציתי לדעת מה ההבדל בין סימבלטה לליריקה , בת דודתי סובלת מדיכאון המלווה בכאב כבר למעלה משנה , אמרו לה שיש שתי תרופות מתאימות וכל אחד אומר שההיא יותר מתאימה מהשניה, אשמח לדעת איך כל תרופה עובדת ומה ההבדלים ביניהן. תודה מראש, צופית

הי צופית. תכנסי לפורום תשובה לשאלתך כבר מצויה שם

31/01/2010 | 10:58 | מאת: דן

סימבלטה יקרה מאוד וגם אם תקבלו דרך הקופה המחיר עדיין יקר אני יודע שיש תרופות מאוד יעילות לדיכאון ולכאבים בו זמנית שגם המחיר שלה מאוד נוח כמו ויפאקס XR למשל

מנהל פורום דיכאון וכאב