התרוופות שבארץ לא מקלות על הדיכאון שלי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/11/2016 | 00:29 | מאת: דיכאון דביק

שלום, לא יודע מה לעשות כי ניסיתי וממשיך לנסות כל תרופה אפשרית ושום דבר לא עוזר לדיכאון הדביק שלי. חושב לנסות ולייבא תרופות לארץ אנטי דיכאוניות במטרה לנסות להגיב לאיזה תרופה להקלה בתסמינים במינימום ואם אפשר להגיע לרמיסה מוחלטת זה הכי טוב,רוצה לשאול לאיזה פסיכיאטר אני אמור ללכת כדי שימליץ לי על תרופה שלא נמצאת כאן ואיך אפשר לדעת איזו תרופה לבחור ואיזה תרופות קיימות שם בחו"ל שלא נמצאות אצלנו,איפה אני רואה רשימת תרופות שכזאת ומתעדכן בתרופות ואם יש מידע על התרופות? איך את מתעדכנת בתרופות שיוצאות שם והאם תוכלי לתת לי רשימת תרופות לידע כללי שיש בחול כאלו שעם מנגנון השפעה קצת אחר וסיכוי יותר גדול שאוכל להגיב?ואם יש איזו דרך שאני אוכל לקרוא רשימת תרופות כולל מידע עליהם.

ראשית למושג "ניסיתי כל תרופה" צריך להוסיף המינונים מתאמים ולאורך תקופת זמן מיטבית. באם מוצו כל הניסיונות תמיד צריך לשקול שילובי תרופות.רוב התרופות נוגדות הדיכאון נמצאות בארץ בוודאי שנציגות של כל קבוצות התרופות. יבוא של תרופה היא בעייתית כיוון שהיא מצריכה מרשם התקף בארץ הרכישה ומגבילה אותך בשינוע מתיד של תרופות

מנהל פורום דיכאון וכאב