חוסר נעימות ללכת לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/08/2016 | 12:08 | מאת: ימית

שלום דר אני לוקחת ציפראמיל שבעבר עזר לי עכשיו עשה לי דפיקות לב חזקות מה שגרם לי להחליף לציפראלקס לקחתי 10 מלגרם, החלטתי לאזור אומץ וללכת לפסיכאטר. הוא נתן לי 15 מלגרם ציפראלקס. לדברי הציפראמיל יותר עזר. כמה שאלות האם יתכן שעכשיו שהמינון עלה אני ירגיש שיפור? והאם זה יכול לפגוע בי בצורה כלשהי שיש לי בתיק הרפואי רשום שפגשתי פסיכיאטר? תודה רבה

שלום ימית. איני חושב שיש לך מה לחשוש מעצם פנייתך לפסיכיאטר. טוב עשית שפנית לייעוץ מומחה בתחום. לעיתים יש צורך לבצע התאמות במינונים על מנת להגיע להפוגה מלאה בתסמינים. בהחלט ייתכן שהמינון החדש יהיה יעיל יותר מזה הקודם

מנהל פורום דיכאון וכאב