לגבי זה שאני לא מגיב לטיפול?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/07/2016 | 18:30 | מאת: ישראל

קיימים מצבים כרוניים חמורים שבהם היה מטופל אחד שלך לפחות בקריירה שלא הגיב לטיפול תרופתי ואובחן כדיכאון עמיד לטיפול, אחרי שהבנת את זה מה הוחלט לעשות עם אותו מטופל? הוא הגיב לטיפול לבסוף או שהיה צריך EMS? לאן מפנים אותו: לאשפוז לתקופה ממושכת או לאשפוז יום?

מצב של דיכאון עמיד בהחלט קיים, אם כי לרוב ניתן למצוא פיתרון. טיפולים בניזעי חשמל יכולים להיות יעילים במצבים אלה כמו שילובי תרופות מקבוצות שונות. טיפול יום מהווה מסגרת אינטנסיבית בה ניתן למצוא פתרון אך כשלעצמה אינה הפיתרון עצמו

מנהל פורום דיכאון וכאב