קנאביס/גראס לטיפול בפוסט טראומה,דיכאון וחרדה?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/06/2016 | 08:19 | מאת: פוסט טרומתי

בוקר אור ושלום לרופא: מה את יודעת על קנאביס/גראס לטיפול בפוסט טראומה דיכאון וחרדה, את תומכת או מתנגדת? כמובן שיש עשרות זנים שונים של הצמח וצריך להתאים את הזן להפרעה או המחלה, מה המחקרים מראים בטיפול של דיכאון חרדה ופוסט טראומה עם קנאביס? לאיזה רופא עליי ללכת כדי לקבל אישור לקאנביס רפואי לטיפול בפוסט טראומה(מלווה בדיכאון וחרדה), אחרי שהוחלפו אצלי עשרות תרופות אני כבר לא יודע מה יהיה ואם בכלל תהיה תרופה שתתאים לי, כי אם לא קנאביס יש סיכוי שאהיה נכה לכל החיים.

קנביס יכול להיות אופציה לטיפול במקרים עמידים. ודאי שלא כקו ראשון ושני. הגורם הממליץ הוא הפסיכיאטר המטפל. הגורם המאשר הוא משרד הבריאות

מנהל פורום דיכאון וכאב