ציפרלקס..................

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/04/2016 | 08:55 | מאת: מיכל

4 שנים אני לוקחת ציפרלקס אבל החיים נתקעו לי כל הזמן ישנה איזה 15 שעות ביממה ועדיין עייפה כל הזמן, ולא מוצאת עבודה ולא מסתדרת בלימודים. מה דעתך? הפסיכיאטר המטפל (שאני סומכת עליו) המליץ לי לשתות קפה עד 3 כוסות ביום (לא הייתי שותה בכלל) ולרדת במשקל. לגבי ירידה במשקל בגלל החוסר תפקוד עקב עייפות זה לא מצליח לי להתמיד בספורט כפי שהייתי רוצה. אני מרגישה במבוי סתום. אני בת 33. אנא עזרתך.

שלום מיכל. עצם נטילת הציפרלקס אינו בהכרח אומר שאת מטופלת בצורה מיטבית. ייתכן בהחלט כי למרות הטיפול את עדין סובלת מתסמיני דיכאון שחלקם יכולים להתבטא בהיעדר אנרגיה, שינת יתר ותאבון יתר. במצבים כאלה יש מקום לערוך הערכה מחדש של הטיפול ואחת משתיים או להעלות מינונים או להחליף תרופה.

מנהל פורום דיכאון וכאב