אריפליי ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/03/2016 | 17:01 | מאת: ניר

ערב טוב ד"ר, קיבלתי תוספת אריפליי כ5 מ"ג עבור דיכאון עמיד יחד עם ויאפקס, על היום הראשון שלקחתי את התרופה הרגשתי: רובוט, חולשה, בחילות, שלשולים , מחשבות פסיכוטיות, כאבי שרירים(במיוחד בגב), צמרמורות, ערנות יתר, לא ישנתי כל הלילה, לא מסוגל לאכול וכאבי בטן ולחץ נפשי ומתח.. עם כל זה אני אמור להמשיך לקחת את התרופה הזאת למרות כל התופעות לוואי ולהיות בלי אוכל? התופעות לוואי ירדו מתישהו? יש תרופה אחרת שיכולה להחליף אותה לטיפול בדיכאון עמיד עם סיכוי לפחות תופעות לוואי? מה התרופות האפשריות שאפשר לשלב עם ויאפקס לטיפול בדיכאון עמיד? תודה רבה

31/03/2016 | 14:14 | מאת: שי

אולי צריך להוריד את המינון ל2.5=כלומר לחצות את הכדור של ה5 מ"ג ולקחת בתוספת לוריבן, חכה שהרופא יענה

תופעות לואי חולפות בדכ בתול שבועיים. אם זאת כדאי לשקול הפחתת המינון ל2.5 מג ולהעלות בהמשך בהתאם לצורך ל5 מג

מנהל פורום דיכאון וכאב