איך לקום בבוקר בשמחה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/02/2016 | 10:03 | מאת: רינת

שלום.שמי רינת אני בת 48 לפני כמה זמן איבדתי חברה טובה שנפטרה מדום לב.בנוסף אני גם לא עובדת.עקב כך נכנסתי למשבר,בטיפול אני הייתי ובתיאום עם המטפלים והמשפחה אני לא מטופלת כרגע מסיבות אישיות.הייתי שמחה כעזרה עצמית עם תוכל לייעץ לי איך אני יכולה לחזור לשמחה שהיתה לי לקום אם אנרגיות חיוביות כמו שהיה לי לפני?אני מאוד מודה לך על המענה,שבת נפלאה.

05/02/2016 | 10:07 | מאת: רינת

אני הייתי לפני בחורה עם שמחת חיים אבל אחרי שזה קרה קשה לי לקבל את זה שחברה שלי איננה,יותר מאשר אני לא עובדת כרגע.שוב כרגע את הטיפול הפסקתי בגלל סיבה אישית,אבל באמת כעזרה עצמית אשמח עם תייעץ לי איך לקום בבוקר בשמחה ולחזור לשמחת חיים שהיתה לי לפני.אני ממש ממש מודה לך.

05/02/2016 | 19:51 | מאת: רינת

שבת שלום.יש לי עוד שאלה קטנה.היום איבדתי בן אדם קרוב שנפטר מדום לב ומחלה קשה.לפני חודשיים איבדתי חברה טובה שנפטרה ממחלה.מה עושים כעזרה עצמית,איך מתמודדים? אני מעוניינת לעזרה עצמית בינתיים בלי ללכת לטיפול.תודה.

שלום רינת. נראה כי את מצוייה בשלב של התמודדות עם משברי חיים רבים. מציע לאור הסימפטומים שאת מתארת שבהחלט יכולים להיות חלק ממצב דיכאוני לפנות להערכה אצל גורם בבריאות הנפש. אין הדבר מחייב התערבות תרופתית אך נראה שאת זקוקה לסיוע בגיוס הכוחות על מנת למצוא דרך לחזור למסלול חיים מלא ככל שניתן

מנהל פורום דיכאון וכאב