שריפה בנרתיק

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/02/2010 | 18:41 | מאת: גלית

כבר חודשיים אני סובלת משריפות בנרטיק חריפות . היה לי חיידק ECOLI בשתן שטופל באנטיביאוטיקה ללא שום שיפור. עשיתי תרבית שתן אחרי הטיפול יצא שלילי , עשיתי תרבית נרטיק הבדיקה יצאה שלילית . ניסיתי טיפול נגד פיטריה שלא עזר בכלל ... אני עדיין מרגישה שריפות כל היום ומאוד סובלת , איזה בדיקות אני יכולה לעשות או טיפול בשביל להפסיק את השריפה ?

אני מציע שתגשי לגינקולוג או לרופא עור

02/02/2010 | 22:49 | מאת: יוני

היי גלית, אנא כנסי לפורום גינקולוגיה ופריון : http://www.doctors.co.il/forum-2285 בהצלחה !

מנהל פורום דיכאון וכאב