וונלהפקסין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/07/2015 | 19:37 | מאת: מנשה

אני נוטל וונלהפקסין 150 מ"ג לדיכאון. יש לי אי שקט בשינה. האם זו תופעת לוואי של התרופה? יש מה לעשות?

שלום מנשה, לא ברור לי למה כונתך אי שקט בשינה, אנא פרט

31/07/2015 | 22:21 | מאת: מנשה

הכוונה למספר התעוררויות בכל לילה והתגלגלות מצד לצד ודקות ארוכות עד הרדמות מחדש.

מכיוון שאתה מספק מעט פרטים, אשיב בהסתייגות. הפרעות חרדה ודיכאון מלוות בהפרעת שינה, מצד שני וונלפקסין הינה תרופה נוגדת דיכאון וחרדה בעלת אפקט מעורר ולכן חייבת להינטל בשעות הבוקר. ייתכן ובתקופת ההסתגלות הראשונה של התרופה יכולות להופיע תחושות אי שקט שלרוב חולפות בתוך כשבועיים

מנהל פורום דיכאון וכאב