הפרסמות של האישה בדיכאון בפורום

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/04/2010 | 19:21 | מאת: רוחמה

שלום, רציתי לדעת -ראיתי את הפרסומת בפורום של האשה בדיכאון הסובלת מכאב - אני גם סובלת מדיכאון וכאב באיזור הכתפיים , מה עלי לעשות ? ואיזה טיפול תרופתי יכול להתאים לי?

כל התכשירים נוגדי הדיכאון יעילים באותה מידה. באם תסמיני הכאב הם דומיננטיים הרי תכשירים "רחבי טווח" יעילים יותר. תרופות כדוגמת אפקסור/ויאפקס, סימבלטה או איקסל מצויות בקבוצה זו.

19/04/2010 | 10:08 | מאת: תמי

שאלה אליך ד"ר- האם איקסל מאושרת ע"H הFDA?

21/04/2010 | 13:48 | מאת: מירה

בהמשך לתשובה של ד"ר קודש, אני לוקחת ויפאקס XR שנמצאת בסל התרופות לטיפול בדיכאון ועולה זול יחסית (בערך 20 ש"ח) בעבר בררתי לגבי הסימבלטה ומסתבר שהיא בכלל שייכת רק לסל של תרופות לכאב ולא לדיכאון והיא יותר יקרה.

מנהל פורום דיכאון וכאב