לא בטוחה אם לספר לפסיכולוגית...

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/01/2015 | 20:45 | מאת: אנונימית

אני פוגעת בעצמי כבר כמה חודשים ולאחרונה התחלתי ללכת לפסיכולוגית. הייתי אצלה כבר בכמה מפגשים אבל באף אחד מהם לא הזכרתי את הדיכאון שאני בו כבר חצי שנה ואת העובדה שאני חותכת את עצמי ולא רוצה להפסיק. אני מפחדת מהתגובה שלה ואם היא תספר להורים שלי, ואז מה תהיה התגובה שלהם, אבל קשה לי להיות בזה לבד. האם כדאי לי לספר לה בכל מקרה? או שעדיף לי לשתף עם חברה קרובה?

שלום לך. אני מציע לפתוח הנושא עם המטפלת. נושא האמון הוא בסיס לטיפול. על המטפלת להיות ערה לסערות המתרחשות בתוכך על מנת לעזור לך. איני יודע את גילך, אולם אם את בגירה הרי אין כל חשש לגבי דיווח להורים, כיוון שהמטפלת מחויבת בחיסיון.

מנהל פורום דיכאון וכאב