ריספונד ואסטו

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/11/2014 | 20:10 | מאת: עומר

שלום הילד שלי בן ה13 לוקח ריספונד 0.25 בבוקר ו0.5 בערב ואסטו 10 הוא פוחד שיקרה לו משהו הוא קרא שריספונד גורם לצמיחת שדיים ועוד דברים ושתרופות פסיכיארטיות גורמות למוות הוא ראה סיפור וסרטון על ילדה שמתה מזה והיא ממש לחוץ מזה חושב שזה יהרוג אותו והכל אני ואשתי מנסים להסביר לו שלא יקרה לו כלום והכל אבל הוא לא מאמין לנו הדבר הזה גרם לו לעייפות רבה והוא לא רוצה לקחת את זה מה לעשות ריספונד ואסטו זה מסוכן ובכלל אפשר לקחת את שניהם

ראשבית איני יודע מה מהות השילוב (לא מדובר בביקורת כיוון שלעתים שילוב שכזה לגיטימי). ניתן להרגיע את הילד. מדובר בתכשירים שמצריכים מעקב אך בטיחותם מוכחת. הייתי מציע ללות אותו בקריאת חומר רפואי ולא להותיר אותו להתמודד עם נתונים לא מאוזנים כפי שמופיעים באינטרנט.

מנהל פורום דיכאון וכאב