דכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/10/2014 | 16:34 | מאת: אנונימי

אני בן 24. אין לי חברה, אין לי חברים, אין לי עבודה. אין לי קשר עם האבא. דחו אותי למוסדות ללימודים גבוהים. ספק גדול לגבי העתיד שלי. אין לי מרץ לצאת לעבוד, אני פשוט חסר מוטיבציה ולא מוצא שום דרך. לא יודע מה התחביבים שלי, מה אני אוהב ומה אני לא. אני אדיש. אין לי דעות נמרצות בקשר לכלום. רק אני, המחשב, והטלוויזיה שלי. אין לי מושג איך להמשיך מפה. אני לא יודע מה אני רוצה, איפה אני, מה אני עושה, ולמה אני לא עושה. מעולם לא הייתי בטיפול, על אף שאני די בטוח שיש עבר גנטי של דכאונות מצד אבי. אשמח לשמוע דעות, או כל דבר אחר. תודה!

שלום. ריבוי השאלות מצריך התייחסות מעמיקה מכדי להיות נידונים בפורום. שהו בדיוק המצב שבו יש לקבל החלטה לפנות לקבלת ייעוץ ע"י איש טיפול.

מנהל פורום דיכאון וכאב