עזרה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/10/2014 | 20:37 | מאת: רותם

אני בת 54 סובלת 7 שנים במשך כל היום מדןפק פעימות חזקות בצד שמאל לחץ כעין חגורה על השד השמאלי תחושת כובד כאילו מונח לי משקל כבד על החזה תחושות של זרמים באיזור סיחרור והרגשת ריחוף וחוסר איזון הרגשת בעירה באיזור החזה.. המצב מביא אותי לדיכאון לא מסוגלת לעשות כלום בקושי מתפקדת בעבודה .. עברתי כל בדיקה שיש והכל תקין . לא מפנים אותי לעזרה הנכונה ואני חסרת אונים .. האם זה יכול להיות בעיה מהנפש ? מה עלי לעשות למי לפנות? לברור וטיפול בהקדם

שלום רותם. בהחלט קיימת סבירות כי מדובר בתסמינים שמקורם רגשי. מציע כי תפני ללא צורך בהפניה לברור פסיכיאטרי, על מנת לעבור אבחנה מסודרת ובניית תוכנית טיפולית המותאמת לצרכיך.

08/10/2014 | 12:52 | מאת: רותם

דוקטור קודש זה יכול להיות שהתופעה נמשכת 7 שנים? לא מטופלת רק עוברת מרופא לרופא . האם אתה יכול להמליץ לי על טיפול ללא תרופות . נראה לי שאני במצב גרוע פשוט לא יכולה לתאר אני באפיסת כוחות

מנהל פורום דיכאון וכאב