אסטו

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/09/2014 | 07:37 | מאת: עייפה

היי, אני לקחתי במשך שנה אסטו 10 מ"ג. ירדתי לפי כחודש לחצי כדור ולפני כשבוע התחילו לי כל מיני מחשבות לפני השינה ואי שקט לפי השינה ומתעוררת בלילה ולא ישנה לילה שלם ולא מצליחה להרדם חזרה בגלל פניקה. חזרתי לכדור לשלם לפני כמה ימים. האם זה בגלל שירדתי לחצי כדור כל התופעות האלו? והאם הם יעברו לי? תודה

התמונה שאת מדגימה יכולה להיות הן מעצם הפחתת המינון ("תסמונת הפסקת התרופה") או מעצם קיומה של ההפרעה הבסיסית שבגינה טופלת מלכתחילה, למרות משך הטיפול שעל פניו נראה מספק. בכל מקרה התופעות יחלפו. מציע לחדש את הטיפול לפרק זמן נוסף ובמקביל לעבור הערכה מסודרת על מנת לקבוע את משך הטיפול ומועד נוסף להפסקה הדרגתית של הטיפול

29/09/2014 | 12:36 | מאת: עייפה

הרופא משפחה שלי נתן לי BONDORMIN כדי שאני אוכל לישון בלילה. הוא אמר שהתרופה הטבעית לא תעזור לי בהתחלה. האם יש סיכונים בלקחת את הBONDORMIN בלילה? (אסטו אני לוקחת בבוקר) תודה ד"ר קדוש :)

מנהל פורום דיכאון וכאב