אי שקט

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/09/2014 | 18:34 | מאת: דנה

אני נוטלת ציפרלקס כחודש וחצי 10 מ"ג ביום, הציפרלקס מסייע לי בתחושת הדיכאון והחרדות בגין משבר שאני עוברת, אך יש לי איזה תחושה של חוסר שקט בגפיים, ובנוסף, אני מתעוררת מוקדם מהרגיל. האם זוהי תופעה מוכרת או שעליי להפסיק עם הכדור? האם התחושה הזו אמורה להעלם? תודה רבה

אחת משתיים: או שמדובר בתופעת לוואי של הציפרלקס או שמדובר עדין בשאריות של תסמיני דיכאון. במקרה הראשון יש צורך לשקול החלפת טיפול, במקרה השני דווקא הגדלת המינון. הדבר מצריך בדיקה מדוקדקת לשם קבלת החלטה

מנהל פורום דיכאון וכאב