דכאון קל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/08/2014 | 04:54 | מאת: אפי

לפי התאור בכתבה כאן כנראה שגם אצלי יש איזה דכאון קל. השאלה איך פועלים לשיפור המצב ללא טיפול תרופתי. התופעות לוואי של התרופות מפחידות יותר מהדיכאון.אני לא בחרדות ומחשבות אובדניות חלילה אני במצב של חוסר התקדמות בחיים של איזו חסימה לא ברורה מתפקוד יעיל ונמרץ בחיים.

כפי שציינתי במאמר. אין חובה להתחיל עם טיפול תרופתי, בודאי לא בדיכאון קל. ישנם טיפולים פסיכולוגים יעילים ואפילו ממוקדים וקצרים. מציע לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שמתמחה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי.

מנהל פורום דיכאון וכאב