קבוצות טיפול

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/08/2014 | 00:19 | מאת: הילה

שלום, אני מחפשת קבוצה לטיפול בטראומה או להתמודדות בתחום הנפשי בכללי בחיפה. קראתי שיכול להיות שיש קבוצות כאלה בבתי חולים שבהם יש מחלקות פסיכאטריות כמו רמב"ם לדוגמא. אבל לפי מה שהבנתי הן מכסות תחומים ספיציפיים מאוד צרים ואני מחפשת משהו בכללי. פשוט קבוצה שעוזרת להתמודד. האם ידוע לך על איזשהי קבוצה כזאת בחיפה?

הי הילה. לוא דווקא. בחלק מהמרפאות של בתי החולים ושל המרפאות הציבוריות, מתקיימות קבוצות שונות ומגוונות. מציע לך לפנות ולברר ישירות.

מנהל פורום דיכאון וכאב