אינטק פסיכיאטרי וביטוח רפואי פרטי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/05/2014 | 09:35 | מאת: לוטוס

לפני כ7 שנים הייתי ב13 פגישות אצל פסיכיאטר דרך קופת חולים בשל בלבול ןלחצים אבל לא מחלה כלשהי.רציתי אוזן קשבת ולא לקחתי הכדורים שנתן אבל במקרה של ביטוח רפואי פרטי הם בטוח ישאלו.אין לי בעיה חמורה ולא צפוי להיות אצל פסיכיאטר יותר אבל מבחינתם הם עשויים להתחמק מתשלום עבור כל מה שיש לו קשר לא ישיר לבעיות נפשיות או שאני חושש מדי?

אני מניח שירצו חומר עדכני ובהתאם לזה יקבעו את גובה הרפמיה או החרגת התחום. תתיעץ עם סוכן ביטוח

מנהל פורום דיכאון וכאב