ליתיום

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/04/2010 | 18:57 | מאת: לואיז

שנים סבלתי ממצבי דיכאון ומה שאובחן בנעורי ביעוץ פסיכולוגי כהיפומאניה, לאחרונה עברתי תאונת עבודה טראומתית ששברה אותה ולבסוף הגעתי לפסיכיאטר מטעם משרד הבריאות, שרשם לי ליתיום. אני מאוד מרוצה מהמרשם היות ומדובר בתרופה מייצבת אפקטיבית שבנוסף לכל גם קיימת כבר במח ולכן איננה בבחינת חומר זר לגוף שיכול להועיל או לגרוע. הבעיה בהמשך השגת המרשם היא כל פעם לחכות שעות בתור בתנאים מקשים. האם ניתן לקבל את המרשם דרך רופא המשפחה לאחר שנרשם פעמיים ע"י הפסיכיאטר? אם אעבור לרופא אחר האם יש סיכוי שירצה לשנות לי את המרשם? כי אינני רוצה להסתכן בעריכת ניסויים שיכולים לפגוע בי מניסיונות עבר מה עלי לעשות כדי לקבל מרשם אפילו חצי שנתי אם יש אפשרות כדי להמנע ממצבי המועקה בתור שנשמך עד ארבע שעות עם אוכלוסיה מאוד לא נעימה?

רופא המשפחה בהחלט יכול להמשיך לנפק לך מרשם. בקש מהפסיכיאטר לצייד אותך במכתב לרופא המפשחה וזה ימשיך במעקב.

מנהל פורום דיכאון וכאב