תרופות ושתיה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/03/2014 | 12:50 | מאת: נגה

שלום, הבנתי שלאשה ממוצעת מותר לשתות עד בקבוק אחד ביום של 330 מ"ל בירה (סה"כ 7 בקבוקים בשבוע). מה הדין לגבי שתיה לצד תרופה כמו מירטזפין? האם הכמות אמורה להצמצם, ואם כן בכמה בדיוק?

ככלל יש להמנע משתית אלכוהול בזמן נטילת תכשירים פסיכוטרופיים (שהשפעתם על המוח)

16/03/2014 | 15:54 | מאת: נגה

לא יכולה ולא מתכוונת להמנע, מכירה את ההמלצה הגורפת האמורפית אבל היא לא ריאלית למי שרגיל לשתות. לכן יהיה לי קל יותר לקבל אומדן כמה כוס של 330 מ"ל שווה לצד מירטזפין 30 מ"ג? בינתיים בגלל שאין התוויה ברורה אנשים שותים יותר ממה שהם אמורים. אם היה ניתן לי אומדן ברור הייתי עומדת במסגרת שתיה ומצמצמת בהתאם.

מנהל פורום דיכאון וכאב