צריכה ייעוץ

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/02/2014 | 00:01 | מאת: טליה

אני במסגרת של התמחות בתחום מסווים , נכנסתי אליה עם מצב נפשי לא פשוט , כבר עברתי חצי תקופה ונשאר לי משו כמו רבע שנה. בשבוע האחרון אני מרגישה שאין לי כבר כוחות , חושבת על המוות בצורה אינסיבית מרגישה מדוכאת. אם אני יתחיל לקחת תרופה זה ישפיע אחרי חודש. מה אני יכולה לקחת שיעזור לי להשאר במסגרת באופן מיידי? (בעבר לקחתי רסיטל למשך של יותר מחודש וממש לא עזר לי )

חשוב לזכור שטיפול בדיכאון מחייב לעיתים שילוב של תרופות ופסיכותרפיה. היעדר השפעה של רסיטל בעבר אינו אומר דבר על האפשרות של טיפול תרופתי. ייתכן והיה מקום להתאמת המינון בעבר. מציע לפנות ליעוץ חוזר על מנת לבחון תוכנית טיפולית מתאימה

מנהל פורום דיכאון וכאב