דכאון בבית !!!

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/02/2014 | 21:45 | מאת: רואן

שלום לך דר, אני בת 21 , אני מרגישה שאני עלולה להיכנס לדכאון :( ההורים שלי גרושים , אמא מאוד אוהבת את אבא והיא ממש נכה חולה מזה 13 שנים ואין תרופה אפילו ! אבא עזב אותה ועזב אותנו אפילו גר לבד לא מפרנס אותנו .. אמא מקבלת קצבת נכות שמפרנסת ממנה תבית ואני לומדת .. אבא בכלל מתיחס לאמא בשחצנות אין מה לתאר , כל יום בקשר עם בחורה שונה , בקיצור אין לו מב לדאוג חיי בכיף עש לו הרבה כסף לא שואל על אף אחד אפילו אם ראה את אמי הוא מסתובב כאילו ראה משהו מגעיל ... אמא כל יום בוכה והפכה לעצבנית מאווווד .. אנו גרים בקומה שלישית היא לא יכולה אפילו לרדת במדרגות לצאת לפגוש אנשים בגלל המחלה שלה .. ממש האוירה בבית לא נוחה דכאון נמאס לייי מה לעשות איך לעזור לאמא ?? איך להחזיר את הבטחון עצמי שלי אני מרגישה אבודה !!!! :((

שלום רואן. מורכבות התמונה מצריכה התייעצות מעמיקה עם איש מקצוע, על מנת לבחון את האפשרויות לחלץ אותך מהמציאות המורכבת שבו את מצוייה

מנהל פורום דיכאון וכאב