דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/01/2014 | 19:47 | מאת: אמא

בתי לוקחת 400 מג דפלאפט בבדיקות דם AMYLASE 132 האם זה מרמז על דלקת בלבלב?.ואם כן ידוע לי שהיא צריכה להפסיק לקחת דפלאפט במקרה של דלקת בלבלב.איך היא צריכה לרדת מ400מג דרך אגב כרגע אין לה פסיכאטרית שאני יכולה לשאול אותה

עליה בערכי דיאסטזה אינה בהכרח דלקת בלבלב אך בהחלט מחייבת תשומת לב, שכן היא קשורה בשימוש בדפלפט. הפסקת הטיפול חייבת לקחת בחשבון חלופות (ויש כאלה). ממליץ לפנות לפסיכיאטר שילווה אתכם בתהליך הזה. בכל מקרה הייתי ממליץ לבצע בדיקה חוזרת ולהשוות עם בדיקות קודמות

מנהל פורום דיכאון וכאב