דיכאון?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/12/2013 | 15:29 | מאת: ש'

שלום , שאני הולך לישון אני פשוט מרגיש שאני חולם כל הלילה על סיטואציות מהעבר ואז אני קם פשוט מבולבל עם ערפל בראש , תחושה שכאילו המוח "לא התאזן" בשינה. נמאס לי כבר מההרגשה הזאת , אני מרגיש מתוסכל כי אני לא מצליח ללמוד או לעבוד אז אני מתחיל פשוט לשנוא כל מי שמסתכל עליי. ניסיתי רסיטל מעל חודש וזה לא עזר. אמרו לי שזה הפרעות חרדה. אילו תרופות אתה נותן למקרים כאלו

ראשית אני מוודא את האבחנה. רק לאחר מכן אני קובע תוכנית טיפולית.

מנהל פורום דיכאון וכאב