עוד שאלה....

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/12/2013 | 16:08 | מאת: מישהו

03/12/2013 | 16:10 | מאת: מישהו

שוב אני מהשאלה הקודמת בעניין דכאון והתקפי פאניקה עמידים לטיפולים שונים. חשבתי לנסות היפנוזה בעניין הפחד מנסיעות והקאות, אבל אמרו לי שהיפנוזה לא מתאימה לאנשים עם דיכאון. רציתי לשאול מה הבעיה עם היפנוזה במצבי דכאון והאם מדובר בכל הרמות של דיכאון או בדכאונות קשים

שלום משהו. נראה לי כי אתה אובד עצות ולכן מעלה סוגים שונים של התערבויות. לכל אחת משיטות הטיפול יש הסתברות להוביל לשיפור במצבך. מכיוון שאתה למוד אכזבות אני מציע לעשות עצירה עם גורם מטפל אחד ולבחון שוב בצורה מסודרת את כל ההתערבויות שנעשו עד כה. לבחון האם היה מיצוי מלא שלהן, לעשות הערכה מחודשת של מטרות הטיפול ולחשוב על חלופות שלא נוסו עד כה, כולל שילובים של חלופות

מנהל פורום דיכאון וכאב