יאןש צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/09/2013 | 22:05 | מאת: מיטל

שלום דר ערד. שמי מיטל אני בת שלושים רווקה. בחודשיים האחרונים אני ביאוש נוראי ופעמיים רבות עולה לי המחשבה לשים לזה קץ. אני כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזור לי לפני שיהיה מאוחר. תודה מיטל

20/09/2013 | 17:50 | מאת: מירי

הייתי חייבת להגיב להודעתך כדי לומר לך- אל תרימי ידיים. את לא לבד! הייתי במצבך יותר מפעם אחת ואף ניסיתי לשים לחיי קץ. עד היום אני מצטערת על הרגעים האלה מכיוון שהעיניים שלי לא היו פקוחות, הן היו סגורות ונכנעתי לייאוש ולמצב שהוא בלתי נשלט. היום אני הכל מאחורי אז אני כן יכולה להגיד לך- אל תתייאשי! אחרי טיפול של שנים בתרופות ללא הצלחה פניתי ברגע השפל הגדול שלי ביותר לפרופסור חיליק לבקוביץ. שורה תחתונה- הוא הציל אותי. תליתי בו את כל התקווה שהייתה לי ואכן ניצחתי את עצמי. אני לא יודעת אם שמעת על השיטה החדשה שהוא המציא , גירוי מגנטי מוחי עמוק, אבל זו השיטה היחידה שהוציאה אותי מהחושך. מיטל, תחזיקי עוד קצת מעמד ובבקשה ממך פני לטיפול כמו שאני החכמתי לעשות. שתההיה לך שבת שקטה, מירי

מנהל פורום דיכאון וכאב