שאלה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/09/2013 | 16:50 | מאת: ר

שלום דר שותיתי 12 יום חצי כדור ציפרלקס והיום העלתי לכדור שלם. סהכ הרגשתי בסדר מעט בחילה וטשטוש. אני מתרשמת שיש תופעות לוואי בלתי נסבלות שאותן לא חוויתי. האם יש למה לצפות ? או שאני מקבלת בסדר גמור את התרופה? אני פוחדת שתופעות הלוואי עוד יגיעו אבל הבנזה רק בהתחלה. תודה רבה

תופעות לואי חולפות בדרך כלל בשבועיים הראשונים של הטיפול. לא ברור מהם תופעות הלוואי הבחתי ניסבלות. אם יש תופעות קיצוניות הפוגעות בתיפקודך מציע שתפני לרופאה המטפל על מנת לבחון אותם

מנהל פורום דיכאון וכאב