חשוב לי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/09/2013 | 09:01 | מאת: ר

שלום דר, התחלתי טיפול בציפרלקס 0.5 מ"ג. אני מרגישה קצת שהראייה לא נקייה. האם זו תופעת לוואי של התרופה? או שהתרופה לא מתאימה לי? זה היום השביעי שאני לוקחת את החצי כדור. 2. האם אני יכולה להמשיך לשתות רק חצי כדור לאורך חודש ולראות האם זה עוזר? כשאעלה מינון לכדור יהיו יותר תופעות לוואי? 3. ביום שבת זה יום כיפור ואני צמה. אפשר לא לקחת את החצי כדור רק באותו יום או שזה יגרום למשהו? סליחה על האורך. תודה מראש.

אני מניח שהכוונה חצי כדור של 10 מ"ג.לא ברור לי האם הכוונה לטישטוש ראיה. תופעות לואי המתבטאות בהפרעות ראיה יכולות להיות אם כי נדירות וחולפות. ניתן להמשיך במינון הזה למשך שבוע נוסף ואז להגדיל מינון. לא צפוי שאם חלוף התופעות יחזרו התפועות שוב עם עליית המינון. ניתן ביום כיפור לדלג על מנה אחת או לחליפין ליטול אותה עם צאת הצום

10/09/2013 | 13:39 | מאת: ר

מנהל פורום דיכאון וכאב