שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/08/2013 | 07:43 | מאת: אתי

שלום, ספרתי בפורום זה על אחי שסובל מדיכאון קשה ועמיד כשנה. בן 37 שלפני הדיכאון חי חיים מלאי תוכן ועשייה. הדיכאון פרץ אחרי סיום מערכת יחסים ומאז מחשבות על התקופה לא מרפות. אחרי הרבה טיפולים שכשלו מקבל נורטילי, זיפרסקה והתחילו לשלב ליתיום. האם זה לא מבלבל את הגוף עומס כזה של תרופות? ומתי מתחילים להרגיש הפשעה אם בכלל?

שילוב תרופתי מקובל במקרים מורכבים ואף לעיתים מחוייב המציאות.השפעה ניתן לצפות בתוך מספר שבועות, מאוד תלוי בתרופות ובחומרת המצב.

מנהל פורום דיכאון וכאב