ציפרלקס זמן ממושך

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/07/2013 | 00:56 | מאת: אני

שלום, אני לוקח 10 מילגרם של ציפרלקס כבר תקופה של קרוב לשנה, אני מקבל את הכדור בעקבות טראומה שעברה עליי והכניסה בי קצת חרדות. אני מרגיש שככל שעובר יותר זמן אני מרגיש יותר מרוחק מהכל, פחות מציאות, פחות שמח, אדיש, מבולבול, עייף נורא, עייפות נוראית. אני לא בטוח שהכדור מתאים לי. השאלה שלי אילו תופעות ציפרלקס יכול לגרום כאשר נקלח זמן כזה ממושך? ואם הכדור לא בדיוק מתאים לי מה זה יכול לגרום? האם התופעות שתיארתי מוכרות? תודה רבה !

ציפרקלס היא תרופה בטוחה גם בנטילה לתקופות ממושכות. שנה אינה תקופה ממושכת בהכרח. לא בטוח בכלל שמה שאתה חש קשור לציפרלקס אלא בהחלט יכול להיות קשור למצב נפשי שיש לאבחנו.

20/07/2013 | 05:52 | מאת: תודה רבה

מנהל פורום דיכאון וכאב