בא לי למות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/04/2010 | 16:06 | מאת: אני...

תקשיבו אני רשמתי לכם(לדוקטורים)כבר הודעה שבאלי למות והשתמשתי באותו שם. אבל לא עניתם לי עדיין ואני כל יום באלי למות יותר. בבקשה תענו לי להודעההה!!!!!!! אני מתחננתתתת!!!תענוו לייי כבררררררררררררררר!!!!

אני מבין את המצוקה אך כדי לעזור לך כדאי שתמקדי את הפניה.

19/04/2010 | 19:09 | מאת: אני....

אני כבר ממש בקושי חייה! אני לא רוצה לחיות ככה וזה קשה לי! ואני לא מבינה,רשמתי לכם הודעה!למה לא קיבלתי תשובה?1 רשמתי אותה לפני איזה שבועייםם!

10/04/2010 | 23:12 | מאת: דנה

יש לי להרבה דברים לדאוג ואין לי כח הצבתי יעדים אבל אני נמצאת במיטה ולא עושה כלום נגמר לי הכח. אני רוצה לפרט יותר.תענו ליייייייי תודה דנה

16/05/2010 | 12:44 | מאת: לא הבנתי

זה שבא לך למות זה לא שאלה.

מנהל פורום דיכאון וכאב