דיכאון חוזר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

15/06/2013 | 23:05 | מאת: אנונימי 1

שלום דוקטור לפני שנתיים וחצי חוויתי דיכאון לראשונה בחיי, תחילה קיבלתי רסיטל שלא עזר בכלום במשך 45 יום, לאחר מכן החליט הרופא המטפל שלי להעביר אותי לויאפקס xr במינון של 225 ותוך שבועיים לערך חזרתי לתיפקוד ולאחר 3 שבועות בריא לחלוטין, אחרי חצי שנה הורדתי את המינון ל150 וככה המשכתי עוד חצי שנה עד שנגמלתי לחלוטין למשך שנה, לצערי לפני 3 שבועות שוב חזר לי הדיכאון והתחלתי לקחת ואיפקס במינון 150 למשך שבוע, ובשבועיים האחרונים העליתי שוב ל 225 בהמלצת הרופא שטיפל בי בעבר, אך איני מרגיש שום שיפור, האם יכול להיות שתרופה שעבדה בעבר לא תעבוד גם הפעם או שפשוט פרקי זמן ההשפעה שלה בעבר יכולים להיות שונים מאלו של עכשיו, אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממומחה נוסף תודה רבה רבה ולילה טוב,

16/06/2013 | 11:42 | מאת: מבין קצת

ראשית, כדאי למצות 4-5 שבועות במינון 225 שהוא זה שהיה אפקטיבי לפי דבריך כמינון טיפולי בנטילה הקודמת. יחד עם זאת, מניסיון העבר שלי, תרופות טובות שעזרו בעבר שבות לעזור במקרים ואצל מטופלים מסויימים ובמקרים אחרים אינן בהכרח חוזרות ומטיבות איתנו. אין בתחופ זה קליר קאט מניסיוני האישי כמטופל בלבד מקווה שעזרתי במעט

מנהל פורום דיכאון וכאב