ויאפקס XR ו-וולבוטרין ביחד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/06/2013 | 16:45 | מאת: דניאל

שלום רב ד"ר אני נוטל 375 מ"ג ויאפקס XR לטיפול באוסידי ודיכאון. כעת הרופא הוסיף לי וולבוטרין 150 מג ליום בבוקר. רציתי לדעת האם מומלץ לקחת את שניהם בבוקר או שמומלץ רק את הוולבוטרין לקחת בבוקר ואילו את את הויאפקס לקחת בערב כדי ששתי התרופות לא יגיעו לפיק שלהם באותו זמן (ואז אולי יהיו יותר תופעות לוואי)? בכבוד רב ובתודה מראש.

שלום דניאל. שתי התרופות בעלות אפקט מעורר ולכן עדיף ליטול אותם בבוקר. ניתן,עקרונית, לקחת אותן ביחד שכן מדובר בתכשירים עם שחרור מושהה.

מנהל פורום דיכאון וכאב