דיכאון וOCD(ועוד כמה) וקושי להתמודד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/09/2023 | 19:20 | מאת: אני

היי, אני חולה בדיכאון כבר 3 שנים, במהלכן הייתי מאושפזת במחלקת נוער עד לפני חודשיים. המצב היה סביר כשהשתחררתי, אך ממש מהשבוע שהשתחררתי בו חזרתי להרגיש רע, לפגוע בעצמי ולחשוב מחשבות אובדניות. המצב רק הדרדר מאז. אני מצליחה לתפקד ברוב היום, אבל כל הזמן יש לי בראש מחשבות טורדניות על איך שאני מתנהגת ותוכניות אובדניות. טופלתי ואני מטופלת בכדורים, DBT, ECT, טיפול רגשי באומנות, טיפול רגשי.. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות. הפסיכיאטר שלי לא מבין אותי ורק מוסיף עוד ועוד תרופות. אשמח מאד לעזרה

הי את. נראה שהטיפול בך חייב לכלול מספר נדבכים: פסיכיאטרי, פסיכולוגי ופסיכוסוציאלי. ייתכן וצריך לחשוב על מסגרת כוללנית שיכולה להעניק לך את מלוא השירותים, לדוגמא אישפוז יום או בית מאזן

מנהל פורום דיכאון וכאב