פסיכיאטר אונליין - שאלה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/08/2023 | 19:13 | מאת: אנונימית

הי אני ארצה להתחיל טיפול פסיכיאטרי אונליין כאשר אני אהיה בקנדה (אני הולכת להגר לשם) כי שמעתי שיקח הרבה זמן עד שאקבל פסיכיאטר בקנדה האם זה אפשרי? אם במידה ויהיה שינוי בתרופות או מינון, האם אני יוכל לקבל מרשמים ואז אני אמיר אותם אצל רופא קנדי למרשמים קנדיים? תודה

צריך לזכור שמרשמים מהארץ לא תקפים בחול אלא אם מדובר ברופא המחזיק רישיון קנדי. לכן הדבר יחייב המרה דרך רפא המשפחה בקנדה, בהנחה שיהיה מוכן לקבל המלצות מרופא מישראל.

מנהל פורום דיכאון וכאב