וולבוטרין פרוזק וריטלין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/08/2023 | 22:39 | מאת: נועה

האם יש בעיה לשלב וולבוטרין 300 מ"ג ופרוזק, או לחילופין וולבוטרין וריטלין? אני סובלת מדיכאון, הפרעות קשב ובולמוסי אכילה (שילוב מנצח), לא רוצה להפסיק את הוולבוטרין, אבל חושבת שכדאי להוסיף SSRI (מכיוון שאני עדיין בדיכאון) או משהו לריכוז (כי חוסר הריכוז והאנרגיה גם מחמיר את הדיכאון).אני יודעת שיש בעייתיות מסויימת גם עם פרוזק וגם עם ריטלין, כי שניהם מורידים את הסף לפרכוסים, בנוסף כמובן לוולבוטרין. השאלה עד כמה זה באמת דרמטי והאם השילוב בכל זאת נהוג. תודה רבה!

לא מדובר בילשובים נהוגים. אם כי במצבים מםסווימים ניתן לשקול שילוב. ייתכן ובשלב ראשון היה מקום למצות את מינון הוולבוטרין עד המינון המקסימאלי של 450 מ"ג בליווי הגורם המטפל.

מנהל פורום דיכאון וכאב