הפסקת וולבוטרין XR 150 MG

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/08/2023 | 22:42 | מאת: רועי

אני סובל בעיקר מחרדות כאשר יש גם תסמיני דיכאון קלים ברקע. ציפרלקס וויאפקס לא עזרו גם לא במינונים מירביים. לכן כעת לוקח וולבוטרין XR במינון 150 מ"ג כבר חצי שנה. אני לא מרגיש כל שיפור בתסמיני החרדה. הבנתי שזו תרופה שלא ממש עוזרת לחרדה אלא יותר לדיכאון. איני רואה כל טעם להמשיך איתה. היות ולא ניתן לחצות כדור של וולבוטרין XR 150 MG איך ניתן להפסיקו לא במכה אחת?

שלום רועי. הייתי ממליץ ליוי של הפסיכיאטר המטפל בכל שינוי תרופתי. וולבוטרין אינו ניתן לחצייה ולכן הפסקת הטיפול היא הפסקת נטילת התרופה

מנהל פורום דיכאון וכאב